©2019 by Alex Christopher K visual art studio  

VARBERG - SWEDEN

STUDIO

Designstudio

Konst

Konstkort

Konsultation

MINA PRODUKTER

Letar ni efter dekorativ och funktionell konst för ert företag eller hem? 

Alex Christopher K visual art studio erbjuder er ett väl utvalt sortiment av olika trycksaker.

​Här hittar ni både högkvalitativa konsttryck för hem och företag men även konst-kort för speciella tillfällen för återförsäljning. Jag erbjuder alltifrån enkla affischer och gratulationskort till högkvalitativa konsttryck och kort som med rätt hantering kan hålla upp till hundra år! I samarbete med CA Andersson tryckeri i Malmö, Sverige, kan jag hjälpa er att hitta rätt produkt för er eller ert företag.

PAPPER

 

 

I dagsläget erbjuds 3 olika pappersalternativ av hög kvalité:

 


Hahnemuhle William Turner 310 gsm - Giclee. Högsta kvalitet för konsttryck och konst-kort. Ett naturlig vitt och matt konstpapper gjort av 100% bomullsfiber. Pappret har en mjuk ytstruktur som kan påminna om akvarellpapper. Material och struktur av denna kvalitet motsvarar exakt vad konstnärer har kommit att förvänta från vår traditionella konstnärspapper med avseende på utseende och känsla. Detta papper lämpar sig mycket väl för reproduktion av traditionella konstmålningar, men dina vanliga bilder kan också skrivas ut på Hahnemühle William Turner med hög detaljgrad. Bilder tryckta på detta fantastiska papper kan, med rätt hantering, hålla upp till 100 år.

Fotospeed Platinum Etching 285  är ett nytt 100% syrafritt, konstpapper med en matt sammetslen, strukturerad yta. Med en naturligt vit pappersbas och toppmoderna bläck mottagande skikt, levereras ett högt D-MAX och stor färgrymd. Pappret består av 25% bomull och 75% alfa-cellulosa, är godkänt av Fine Art Trade Guild och när den används tillsammans med pigmentbläck säkerställer man utskriftens livslängd till mer än 85 år.  

MediaJET Museum Fibre matt 200g. Utmärker sig genom sin släta, sammetsmjuka och varmvit yta som påminner om utseendet av ett klassiskt bomullspapper. MediaJET Museum Fibre matt är tillverkat av 100% alfacellulosa, syra och lignin fritt med avsaknad av optiska vitmedel vilket resulterar i ett attraktivt papper. Med modern coating uppnås bra färgåtergivning, högt D-Max-värden och en exakt skärpa.

Fler pappers alternativ finns vid efterfråga!

HUR JAG ARBETAR - TJÄNSTER - UTRUSTNING

 

Process

Jag jobbar så mycket som möjligt med naturligt ljus och jag försöker alltid retuschera så lite som möjligt, såvida inte mina kunder har speciella önskemål eller om jag arbetar på en av mina digitala målningar. I största möjliga mån trycker jag bilderna själv vid mindre beställningar genom print-on-demand service men större arbeten eller beställningar skickar jag till tryckeriet. Konsultation runt val av material erbjuds.

Tidigare arbeten

 • Bröllopsfotograferingar

 • Evenemangsfotograf vid Galleri- och Nattklubbspremiärer. 

 • Publicerade bilder i dagstidningar och magasin i Japan och på Island.

 • 4 konstutställningar varav 2 solo / Island och Sverige

Kamera - Program - Tryckeri

 • Sony Alpha A7 ii

 • Samyang 14mm f2.8 ultravidvinkel

 • Tamron 28-75mm f / 2.8

 • Photoshop

 • Lightroom CC

 • Epson SureColor SC-P600  A3+

 • Epson et 2750 

 

Behöver du hjälp med fotografering av inne och utemiljöer? Eller design av trycksaker?

 

Hör av dig så löser vi det!